Jednodruhové koření
Bobkový list se používá téměř v každé kuchyni, ale možná nejoblíbenější je ve francouzské a středomořské kuchyni.
Kód: 308
Kód: 401
Kód: 371
Anýz se používá k ochucení bonbonů, krémů, koláčů, sušenek a pečiva, přidává se do chleba.
Kód: 290
Anýz se používá k ochucení bonbonů, krémů, koláčů, sušenek a pečiva, přidává se do chleba.
Kód: 293
Používá se při vaření vepřového, hovězího, kuřecího i kachního masa, k dochucení ryb a mořských plodů. Skvěle se hodí i k dochucení hruškových a jablečných...
Kód: 296
Používá se při vaření vepřového, hovězího, kuřecího i kachního masa, k dochucení ryb a mořských plodů. Skvěle se hodí i k dochucení hruškových a jablečných...
Kód: 302
Černucha má široké použití hlavně v Indii a na středním východě. Používá se k okořenění chleba, pečiva, na chlebové placky, do těstovin, na opékané brambory, do nakládané...
Kód: 314
Fenykl se dobře kombinuje s rybami, dochucují se jím pokrmy z drůbežího masa, polévky a omáčky.
Kód: 392
Fenykl se dobře kombinuje s rybami, dochucují se jím pokrmy z drůbežího masa, polévky a omáčky.
Kód: 395
Kód: 425
Kód: 428
Koření paní Drašnarové známe již roky a teď je nabízíme i my. Paní Drašnarová se pohybuje ve světě koření již více než 15 let. Zakládá si na kvalitě a její výběr a nabídka koření nás nikdy nezklamala.