Uzená paprika

Uzená paprika drcená jemně pálivá v mlýnku. Jedinečná uzená chuť, která vás přenese do španělské Extramadury.

Uzená paprika drcená pálivá v mlýnku. Jedinečná uzená chuť, která vás přenese do španělské Extramadury.

Perly s uzenou paprikou. Výborné do salátů a studené kuchyně. Při rozkousnutí perly se vám rozline v ústech silná chuť uzené papriky. krásná červená barva dodá pokrmům šmrnc a...

Pella kit je již připravený balíček se základními ingrediencemi na paellu. Na krabičce najdete odkaz na video jak se dělá ta nejlepší paella podle firmy La chinata.
Uzená paprika La Chinata je španělský výrobek rodinné firmy NETASA, která od roku 1975 i kvůli přísné kontrole při samotné výrobě drží její standard kvality na té nejvyšší úrovní. Důraz na tradici a rodinu se odráží v samotném jméně koření La Chinata, které je odvozeno z názvu rodného města zakladatele společnosti Florentina Olivy.
Použitá paprika se pěstuje a vyrábí výhradně v regionu La Vera na severu provincie Cáceres v západním Španělsku a přitom toto koření používají šéfkuchaři ve více než 50 zemích světa. Zpracováním a pomalým procesem sušení v kouři z dubového dřeva získává paprika svoji nezaměnitelnou kouřovou chuť, aromatickou vůni a jásavě červenou barvu. Není proto divu, že si La Chinata vysloužila certifikát IFS a je držitelkou i ochranné známky Pimentom de la Vera, která dokládá pravost původu a zpracování.
Ptáte se, proč je uzená paprika La Chinata tak oblíbená? Především pro její schopnost ozvláštnit tradiční jídla, chuťově je posunout a vylepšit. U nás doma jednoznačně vede spojení uzené papriky a zelňačky nebo guláše. Ale naprosto delikatesní je i jako lehký posyp na sýru nebo jako přísada do nakládaného hermelínu. Gastronomie v tomto směru nemá naštěstí žádná omezení. I proto si uzená paprika La Chinata našla cestu do všech mezinárodních kuchyní a určitě si najde své čestné místo u vás doma.