Výběrová černá rýže španělského rodinného výrobce, je bohatá na vlákninu a stopové prvky sodík, draslík, hořčík, vápník, železo, a vitamíny řady B. V čínské kuchyni se používá...
Nejoblíbenější druh rýže v asijské kuchyni. Má výrazné, zemité aroma, které připomíná vůni jasmínu. Její menší, podlouhlá zrna jsou po uvaření mírně lepivější.
Rýže Albufera je jedinečná kulatozrnná rýže ze Španělska vyšlechtěná v jezeře Albufera. Rýže Albufera je jedinečná v tom, že její zrno je velmi podobné rýži Bomba, ale rostlinka...
Arborio je druh kulatozrnné rýže, která při vaření výrazně zvětšuje svůj objem. Oblíbená je pro svoji schopnost do sebe nasát chutě a vůně společně vařených ingrediencí....
Nejoblíbenější odrůda rýže ve Španěsku z oblasti Valencie. Díky škrobu, který obaluje zrna, nasákne při vaření chutě a vůně společně vařených surovin a zrnka rýže obalí lahodnou...