3 druhy pepře zdarma
Kód: 748Související produkty
Detailní popis produktu
Černý pepř
Je ručně sklízen před dozráním v horské oblasti Modolkiri v Kambodži.
Po prvním ochutnání se vám na jazyku rozehraje naprostá harmonie mléčně jogurtových tónů s doprovodem podtónu suchých pastvin a tabáku.
Při nádechu čerstvě namletých zrnek vás obejme eukalyptová svěžest s nečekaným kakaovým finále.
V kuchyni si černý pepř perfektně rozumí především s drůbeží a rybou, ale ani ostatní druhy masa s ním nebudou mít problém, stejně jako polévky, omáčky a saláty.
Bílý pepř
Dovážíme vám ho z Vietnamu, z oblasti Phu Quoc, kde je místní pepř díky podmínkám pro zrání, sušení na slunci a metodou ručního zpracování považovaný za jeden z nejlepších na světě. Oceníte ho, pokud jste vyznavači gurmánské palčivosti a přitom jemné citrusové vůně a intenzivní pálivostí.
Určitě ho vřele doporučujeme na ryby, do pomazánek a nebo na bílé maso. V tomto trojboji nám chutnal zatím nejvíce. Ale určitě ho vyzkoušejte i ve smetanových a světlých omáčkách nebo do salátu, na noky, pesta, tmavé maso, sýry. Skvěle si rozumí i s tapas.
Červený pepř
Přivezli jsme vám tyto sympatické kuličky z Vietnamu z oblasti Phu Ouoc. Má jemně připálenou chuť, tak trochu do uzena se silným ovocným akcentem.
Jemnou pálivost červeného pepře bychom přirovnali k úrovni pepře černého, ale na rozdíl od něj nedoporučujeme tento druh používat na maso, maximálně ho seznamte s rybou nebo mořskými plody. Pokud jej ale použijete k dochucení vegetariánského jídla, zeleninového salátu, polévky, na vajíčka, ale také například při výrobě marinády, pečení sladkého dezertu nebo přípravě zajímavého koktejlu, zabodujete. Toto partnerství funguje na jedničku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pepř celý Vietnam/Kambodža |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.