Český kmín celý

Kód: 425/40G
Neohodnoceno
od 20 Kč

Zvolte variantu

Český kmín pěstovaný na Vysočině. Kmín má neodmyslitelné místo v české kuchyni, protože byl jedním z mála koření, které bylo běžně k dispozici již tisíce let. Používá se tedy téměř všude. Na brambory, do polévek, do omáček, gulášů, do salátů, k vepřovému masu, k drůbežímu masu - kachně a huse, do luštěnin, do pomazánek, při výrobě sýrů, jako přísada při pečení chleba a dalšího pečiva, při přípravě kyselého zelí. 

Detailní informace

40g: 40g balení
Skladem (> 5 ks) | 425/40G
Můžeme doručit do: 2.11.2021
20 Kč
100g: 100g balení
Skladem (> 5 ks) | 425/100
Můžeme doručit do: 2.11.2021
40 Kč
250g: 250g balení
Skladem (> 5 ks) | 425/250
Můžeme doručit do: 2.11.2021
90 Kč

Detailní popis produktu

Složení: kmín kořenný semena - Carum Carvi

Použití: Kmín má neodmyslitelné místo v české kuchyni, protože byl jedním z mála koření, které bylo běžně k dispozici již tisíce let. Používá se tedy téměř všude. Na brambory, do polévek, do omáček, gulášů, do salátů, k vepřovému masu, k drůbežímu masu - kachně a huse, do luštěnin, do pomazánek, při výrobě sýrů, jako přísada při pečení chleba a dalšího pečiva, při přípravě kyselého zelí.  V kmínu obsažený karvon pozitivně ovlivňuje trávení a tak se kmín s oblibou přidává k hůře stravitelným pokrmům (houby, luštěniny).

Země původu: Česká republika - Vysočina