Lekli jste se, že vám nabízíme jehnědy? Nebojte se. Tyto přibližně tři centimetry dlouhé, šedočerné šištičky označujeme jako pepř dlouhý celý a dovezli jsme vám je z...
Máte rádi jemně připálenou chuť, tak trochu do uzena se silným ovocným akcentem? Podobnou najdete u námi nabízeného červeného pepře. Přivezli jsme vám tyto sympatické...
Pepř černý celý je kambodžské zlato mezi kořením. Tyto sluncem sušené kuličky révy se ručně sklízejí před dozráním v horské oblasti Modolkiri v Kambodži, která se skvěle...
Garam masala je široce používaná v indické kuchyni a v Ajurvédě - doporučujeme na zeleninu, do luštěnin, masa či rýže. Je výtečná i do polévek nebo třeba do sladkého chleba.
Směs je určena na pohodlnou a rychlou přípravu řady pokrmů, které se zapékají se sýrem. Využít ji můžeme na zapékání všech druhů těstovin, vaječných pokrmů nebo brambor.
Jak v kuchyních po celém světě, tak v Ayurvédě je známo, že římský kmín zahřívá. Je proto součástí různých polévek, stew, indických pokrmů. V kombinaci s větším množstvím...
Jak v kuchyních po celém světě, tak v Ayurvédě je známo, že římský kmín zahřívá. Je proto součástí různých polévek, stew, indických pokrmů. V kombinaci s větším množstvím...
Chtěli bychom, aby se Vám na našem e-shopu nakupovalo co nejlépe. Proto naše stránka používá soubory cookies. Budeme rádi, pokud s nimi budete souhlasit a umožníte nám zprostředkovat Vám ještě lepší zážitek z nakupování. Více informací zde.